TOP termékek

WEBÁRUHÁZ

Cégünk a Rea, az egyik leghíresebb lengyel gyártó és forgalmazó magyarországi képviselete. A Rea fürdőszobai termékek szállítására szakosodott, és több mint 25 éves tapasztalatát és az aktuális trendek ismeretét használja fel, hogy olyan termékválasztékot kínáljon, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A cég termékskálája széles; zuhanykabinokat és ajtókat, fürdőkádakat és paravánokat, zuhanytálcákat, zuhanytálcákat, zuhanypaneleket, mosdókagylókat, WC -csészéket és bidét, esőztetős zuhanyokat, csaptelepeket és zuhanykészleteket foglal magába. A formák, színek és felületek széles választéka megkönnyíti a fürdőszobához ideális változat kiválasztását.

Az európai gazdaságban kialakult helyzet miatt a termékek árai eddig nem tapasztalható gyorsasággal változnak, így a megjelenített összegek a webáruházban jelenleg csak korlátozottan érvényesek! Dolgozunk rajta, hogy kövessük a módosításokat, hogy Önök mindig az aktuális információkat kapják, áraink jelenleg átárazás alatt állnak. Az új árakról kollégáink tudnak felvilágosítást adni, 5%-ot meghaladó eltérés esetén minden alkalommal felvesszük Önökkel a kapcsolatot a rendelés visszaigazolása előtt. A visszaigazolásban már a végleges, fizetendő árat küldjük meg, ettől csak vis maior esetén térünk el.

Kiemelt ajánlataink

A fürdőszoba fontos helyisége otthonainknak. Rendszerint itt kezdődik és végződik a nap, így a vidám, nyugtató környezet egész napunkra hatással lehet. Szerencsére manapság már széles választékból alkothatjuk meg a kedvünkre való környezetet, ahol friss ébredés, vagy egy zaklatott nap után kikapcsolódást, felüdülést találunk. 

A Rea választékában szinte mindenki megtalálhatja azon termékeket, melyek kellemes hangulatúvá, praktikusan kezelhetővé teszik a legkisebb kézmosót vagy épp a tágas fürdőszobákat is, a napjainkban divatos pultra helyezhető mosdóktól, az ehhez való magasított, vagy épp falba szerelhető csaptelepen át a zuhanykabinokig, zuhanyfalakig széles a választék.

Tekintse meg kínálatunkat, felmerülő kérdéseire készséggel válaszolunk akár emailben, akár telefonon.